Radio Strela

Radio Strela,je jedan od prvih privatnih elektronski medijia u Resavskom kraju. Osnovan je 23.decembra 1994. godine i veoma brzo se postaje najslušaniji radio u Resavskom kraju i na samom vrhu liste najslušanijih radio stanica Pomoravskog okruga i šire.

Uvek stremeći boljem, kvalitetnijem i sadržajnijem programu, Radio Strela pre svega zahvaljujući ogromnoj volji , viziji i sopstvenim resursima, postaje lider kako zabavnog tako i informativnog programa.

Ciljevi i načela programske politike radio Strele su uvek doprinosilii pravovremenoj, sveobuhvatnoj i nadasve objektivnoj informisanosti građana, stvarali klimu koja će pogodovati načelima demokratskog društva, pružali medijsku podrsku razvoju lokalne samouprave i uprave, privrede, kulture i sporta.

Posle četrnaest godina rada radio Strela na konkursu 2008 godine sticajem čudnih okolnosti ne dobija dozvolu (frekvenciju) za rad i pravimo pauzu u radu sve do početka 2016. godine , kada ponovo dobijamo frekvenciju 90,7 Mhz i nastavljamo tamo gde smo stali i da uz pomoć Vas naših slušalaca budemo ono što jesmo najslušaniji narodni radio na ovim prostorima.